Analiza Imobiliara » RAPORT DE ANALIZA - Cerere Imobiliara '03/'07

RAPORT DE ANALIZA - Cerere Imobiliara '03/'07

RAPORT DE ANALIZA Cerere Imobiliara 2003 - 2007

Studiul este realizat pe baza inregistrarilor si centralizatoarelor cumulate din cadrul activitatii Agentiei Imobiliare Mervani in perioada 2003 - 2007. Raportul analizeaza toate datele referitoare la activitatea de prezentare a ofertelor, cererea si tranzactionarea inregistrata in perioada analizata fiind structurata in trei categorii: Suspecti cumparatori, Prospecti cumparatori si Clienti cumparatori.


ATENTIE: Pentru a putea vizualiza raportul in conditii optime este necesara instalarea plugin-ului Adobe Acrobat. Acest plugin este distribuit in mod gratuit de catre Adobe si poate fi descarcat de AICIFormular de Contact

Parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Va rugam lasati-ne un mesaj in acest sens utilizand acest formular.


Nume:
Telefon:
E-mail:
Mesaj:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter