Analiza Imobiliara » RAPORT DE ANALIZA - Piata Imobiliara 2009

RAPORT DE ANALIZA - Piata Imobiliara 2009

RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara 2009

Asa cum v-am obisnuit in fiecare an, special pentru d-voastra, analistii Agentiei Imobiliare Mervani INVEST au realizat un studiu privind piata imobiliara din Valea Prahovei pentru anul 2009, pe baza ofertelor actualizate 100% in luna Iulie.

Raportul de piata prezinta situatia centralizata a ofertelor pe localitati, categorii de imobil si cel mai important pe valoare. Astfel, utilizand acest document puteti avea la indemana in permanenta un instrument de evaluare prin care puteti identifica indicatorii de success pentru afacerea d-voastra imobiliara. Pentru a vizualiza Raportul “Analiza Piata Imobiliara - Valea Prahovei 2009” efectuati un click pe linkul de mai jos.

 

ATENTIE: Pentru a putea vizualiza raportul in conditii optime este necesara instalarea plugin-ului Adobe Acrobat. Acest plugin este distribuit in mod gratuit de catre Adobe si poate fi descarcat de AICIFormular de Contact

Parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Va rugam lasati-ne un mesaj in acest sens utilizand acest formular.


Nume:
Telefon:
E-mail:
Mesaj:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter